Inschrijvingen Klein Kamp

Beste leden en ouders,
We zijn heel blij dat ons Chirokamp mag doorgaan, en we hopen onze leden ook! Zoals elk jaar gaat Klein Kamp (pinkels, sloebers en speelclubs) door van 5 tot en met 10 juli en Groot Kamp van 31 juli tot 10 augustus (rakwi's t/m aspi’s).
De inschrijvingen voor Klein Kamp gaan nu van start; voor Groot Kamp volgt er nog verdere info. Door de Corona-maatregelen moeten we dit jaar de inschrijvingen online doen.
Hieronder kan je het Inschrijvingsformulier vinden. Wie meegaat (en we hopen op een grote opkomst!), moet dit document invullen en terugsturen naar chiro.oevel@gmail.com.
Inschrijven voor Klein kamp kan tot en met 15 juni. We vragen hierbij vriendelijk om tegen 15/06 het inschrijvingsgeld over te schrijven. Het rekeningnummer kan je vinden in het document.
We verzekeren jullie dat de geldende Corona-maatregelen doorheen het kamp goed opgevolgd worden: meer info volgt.
Als je niet meegaat op kamp, vragen we om dit te melden. Zo weten we zeker dat we iedereen bereikt hebben.
Als je vragen, opmerkingen of leuke ideeën hebt kan je de leiding altijd contacteren.
Hopelijk tot snel!
Groetjes chiro oevel

Deelnameattest :

Praktische informatie en informatie over de Coronamaatregelen :